Aanleg sierbestrating

Bestrating is vaak het centrale punt in elke tuin, rondom de bestrating is namelijk de rest van de tuin opgebouwd. Het heeft daarom veel effect op de uitstraling van uw tuin, of eigenlijk zelfs uw hele huis of kantoor. Wij helpen u graag de beste (sier)bestrating te vinden, zowel de soort bestrating als het gebruikte patroon.
Naast het aanleggen van bestrating kunt u ons ook inzetten voor het vervangen, opknappen of ophalen van uw huidige bestrating.

Daarom kiest u voor Haag Infra

In goed overleg

Uw wensen staan centraal, we communiceren goed en komen onze afspraken na.

Juiste prijs-kwaliteit verhouding

Vakmanschap en degelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Geen prijsvechter, wel een correcte prijs-kwaliteit verhouding.

Optimaal eindresultaat

We nemen al ons afval mee en vegen het straatwerk uiteraard even netjes aan.

Soorten sierbestrating

De mogelijkheden met bestrating zijn vrijwel eindeloos. Om lang te kunnen genieten van uw sierbestrating is het daarom belangrijk om vooraf goed na te denken over het gebruik van de ondergrond. Voor een oprit of parkeerplaats is een ander soort ondergrond, steen en patroon geschikt dan voor het terras.
Wij hebben ervaring met aanleg van allerlei soorten sierbestrating, van tegels tot grind en van klinkers tot grasroosters. Deel uw wensen met ons via de contactopties onderaan de pagina, zo kunnen we u een goed advies geven.

In drie stappen naar uw sierbestrating

1. Plan een vrijblijvende kennismaking in (of begin met het opvragen van een prijsindicatie).
2. Ontvang uw offerte en denk er even rustig over na.
3. We spreken de startdatum af en komen dan uw sierbestrating aanleggen.

Ontvang uw vrijblijvende offerte of stel uw vraag.

Deel uw wensen of vragen voor de aanleg van uw sierbestrating met ons. Neem contact op via onderstaande gegevens.

Een prijsindicatie ontvangen?

Om een offerte uit te kunnen brengen moeten we eerst een keer bij u langskomen. We kunnen ons alleen ook voorstellen dat u, voordat we afspreken, eerst een globale indicatie van de kosten wilt ontvangen. Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u bereiken?

Wat kunnen we voor u doen?

Vragen of kennismaken?

Voor vragen over de mogelijkheden of om een kennismaking in te plannen kunt u ons het best bellen of een Whatsapp sturen. Dit kan elke werkdag van 8 tot 21 uur en op zaterdag tussen 9 en 16 uur via onderstaand nummer.