Haag Infra Beschoeiingen

Voor tuinen langs het water is een beschoeiing een ideale manier om de functionele ruimte in de tuin uit te breiden. De beschoeiing zorgt er daarnaast voor dat de tuin beschermd is tegen verandering in het waterpeil en afkalving van de grond.

Zeker in combinatie met een vlonder of trap naar het water toe is een beschoeiing van bijvoorbeeld hardhout erg mooi en stijlvolle toeveging aan uw tuin. Haag Infra heeft ruime ervaring met het plaatsen van beschoeiingen en de afwerking van de tuin. We denken daarom graag met u mee om ook uw wensen om te zetten naar realiteit!

Daarom een beschoeiing van Haag Infra

In goed overleg

Uw wensen staan centraal, we communiceren goed en komen onze afspraken na.

Juiste prijs-kwaliteit verhouding

Vakmanschap en degelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Geen prijsvechter, wel een correcte prijs-kwaliteit verhouding.

Optimaal eindresultaat

We gaan pas weg als het straatwerk, gras of de bloemenperken er weer netjes bij liggen.

Wat kost uw beschoeiing?

De kosten van een beschoeiing zijn van veel factoren afhankelijk. Natuurlijk in de eerste plaats de hoogte en lengte van de beschoeiing. Ook het materiaal heeft veel invloed op de prijs. Wij passen voornamelijk hardhout toe, maar ook beschoeiingen van kunststof, beton of ijzer zijn mogelijk.
Naast deze keuzes is ook de bodem in uw tuin één van de bepalende factoren voor de prijs van uw beschoeiing. De bodem heeft invloed op het construct van de beschoeiing. Tevens is bereikbaarheid van de waterkant van belang.

Wilt u een offerte ontvangen voor uw beschoeiing? Nodig ons dan uit om te komen kijken, zo kunnen we voor u een passende offerte maken.

In vier stappen naar uw beschoeiing

1. Plan een vrijblijvende kennismaking in (of begin met het opvragen van een prijsindicatie).
2. Ontvang uw offerte en denk er even rustig over na.
3. Wij helpen u met de vergunningaanvraag bij het Waterschap.
4. We spreken de startdatum af en we gaan dan de beschoeiing of damwand plaatsen.

Ontvang uw vrijblijvende offerte of stel uw vraag.

Deel uw wensen of vragen voor uw beschoeiing of damwand met ons. Neem contact op via onderstaande gegevens.

Een prijsindicatie ontvangen?

Om een offerte uit te kunnen brengen komen we allereerst graag bij u langs. Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u bereiken?

Wat kunnen we voor u doen?

Vragen of kennismaken?

Voor vragen over de mogelijkheden of om een kennismaking in te plannen kunt u ons het best bellen of een Whatsapp sturen. Dit kan elke werkdag van 8 tot 21 uur en op zaterdag tussen 9 en 16 uur via onderstaand nummer.