Bruggen en vlonders

Of u nu op zoek bent naar een mooie loopbrug of een stijlvolle vlonder, bij Haag Infra bent u aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring in allerlei soorten bruggen en vlonders voor vele verschillende toepassingen en in vele stijlen. Wij bouwen onze bruggen en vlonders voornamelijk van hardhout, maar ook het (gedeeltelijk) gebruik van andere materialen zoals kunststof, beton en metaal is mogelijk. Deel uw wensen en ideeën met ons, we gaan graag met u op zoek naar de beste oplossing.

Daarom kiest u voor Haag Infra

In goed overleg

Uw wensen staan centraal, we communiceren goed en komen onze afspraken na.

Juiste prijs-kwaliteit verhouding

Vakmanschap en degelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Geen prijsvechter, wel een correcte prijs-kwaliteit verhouding.

Optimaal eindresultaat

We gaan pas weg als het straatwerk, gras of de bloemenperken er weer netjes bij liggen.

Plaatsen van uw brug of vlonder

Wanneer we de constructie van een brug of vlonder uitwerken houden we rekening met veel factoren. Zo is de bodem bijvoorbeeld belangrijk in de keuze voor de fundering. Ook de vereiste belasting is van belang voor het construct. Andere (prijs)bepalende factoren zijn materiaalkeuze, ontwerp van de brug of vlonder, lengte en breedte en afwerking.
Om een passende offerte voor u te kunnen maken is het daarom vrijwel altijd noodzakelijk dat we op locatie komen kijken. Zo kunnen we samen, na het inventariseren van de situatie,  zoeken naar de beste oplossing.

Neem contact met ons op om een kennismaking in te plannen. We horen graag van u.

In drie stappen naar uw brug of vlonder

1. Plan een vrijblijvende kennismaking in (of begin met het opvragen van een prijsindicatie).
2. Ontvang uw offerte en denk er even rustig over na.
3. We spreken de startdatum af en we gaan dan de brug of vlonder plaatsen.

Ontvang uw vrijblijvende offerte of stel uw vraag.

Deel uw wensen of vragen voor uw brug of vlonder met ons. Neem contact op via onderstaande gegevens.

Een prijsindicatie ontvangen?

Om een offerte uit te kunnen brengen moeten we eerst een keer bij u langskomen. We kunnen ons alleen ook voorstellen dat u, voordat we afspreken, eerst een globale indicatie van de kosten wilt ontvangen. Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe kunnen we u bereiken?

Wat kunnen we voor u doen?

Vragen of kennismaken?

Voor vragen over de mogelijkheden of om een kennismaking in te plannen kunt u ons het best bellen of een Whatsapp sturen. Dit kan elke werkdag van 8 tot 21 uur en op zaterdag tussen 9 en 16 uur via onderstaand nummer.